Dotcomwebdesign.com
Ringe Efterskoles Elevforening
Forside > Elevforeningens gave til skolens 125 års jubilæum

Elevforeningens gave til
skolens 125 års jubilæum

I forbindelse med efterskolens 125 års jubilæum, har elevforeningen  haft den helt store pung fremme.
Bestyrelsen havde nemlig opdaget, at skolen brændende ønskede sig et flygel, med ikke, på grund af så mange andre ønsker og byggeprojekter, kunne finde de nødvendige penge hertil.
Da elevforeningen gennem lang tids opsparing, har fået opbygget en pæn "bankbog", blev det hurtigt klart, at her var en mulighed for, at give skolen en langtidsholdbar gave. Noget der kunne glæde nuværende og kommende elever, men så sandelig også alle os tidligere elever, der kommer til elevmøderne og andre arrangementer på efterskolen.


Bestyrelsen der stod bag gaven

Et flygel, er et kostbart instrument og derfor blev beslutningen, at elevforeningen ville give skolen 100.000 kr. til formålet.
I forbindelse med en intern jubilæumsfest på skolen, blev gaven offentliggjort og der skal ikke herske tvivl om, at den slog ned som en bombe. Da beløbet blev nævnt, blev der meget, meget stille i salen - ja, man kunne næsten høre den berømte knappenål falde - men så kom brølet og alle rejste sig og klappede og klappede og klappede. Synd det ikke blev optaget på video, for her er noget elevforeningen virkelig kan være stolt af.
100.000 kr. er mange penge, men husk, alle der er medlem af elevforeningen eller tidligere har været det, hver især har en lille andel i vores gave. Det gamle ordsprog "mange bække små ..." rammer vist ikke helt ved siden af i denne sammenhæng.

1340

Brugernavn

Kodeord

Der er 1 online